dimecres, 14 de juliol del 2010

L'Ajuntament actuarà a l'Hotel Corona

L’Ajuntament de Calella ha exigit al propietari de l’Hotel Corona que tapiï l’edifici. Argumentant la problemàtica de salubritat i de seguretat que comporta l’actual estat d’abandonament en què es troba, l’administració ha enviat un requeriment al propietari perquè resolgui la situació. Si no compleix els terminis que se li han donat, serà l’Ajuntament qui actuarà.

L’Ajuntament de Calella ha iniciat els tràmits per obligar al propietari de l’Hotel Corona que tanqui les obertures exteriors de l’edifici, per on diàriament es colen persones que, fins i tot, hi fan nit. Una situació que angoixa als veïns de l’immoble, que ja han denunciat públicament els greus problemes de seguretat que els genera.

Mentrestant, l’Ajuntament ha demanat pressupost per tapiar l’edifici, amb obra o fusta, en cas que l’amo no atengui el requeriment fet. L’alcalde ha declarat que no es podrà actuar abans dels terminis que s’han donat.

Josep Maria Juhé ha assegurat que s’actuarà amb la màxima rapidesa, tant bon punt es pugui. Perquè dins l’edifici, a banda del material que ja hi havia, s’hi continua acumulant brossa i perquè s’ha convertit en un lloc de refugi de gent de pas:

En aquest sentit, que l’Hotel Corona no sigui un immoble ‘okupat’, amb gent establerta a l’interior, facilitarà en tot cas la resolució de la problemàtica detectada.

Precisament, el grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Calella va entrar fa uns dies una instància adreçada a l'alcalde per saber si s'havia posat a treballar en aquesta qüestió.