dijous, 22 de juliol del 2010

Bono Boulevard dels comerciants carrer Bruguera

Nova iniciativa comercial a la ciutat de Calella. Una vintena llarga de botiguers i comerciants del carrer Bruguera han editat un llibret ple de vals de descompte. El projecte ha sorgit després que els comerciants i empresaris de la zona hagin constatat que el carrer Bruguera és molt de passada. Hi ha molta circulació de vehicles i els ciutadans opten per aparcar a la zona blava i anar a fer les seves compres a la zona peatonal. Un dels impulsors d'aquesta iniciativa és Suintila Garcia, de Bali Style, que recorda als oients de Ràdio Calella que al carrer Bruguera hi ha molts professionals i moltes empreses.

El llibre té per títol “Bono Boulevard” i conté diferents vals descompte que van des del 5 per cent al 50 per cent. Suintila Garcia ha destacat que la majoria de ciutadans de Calella i l'Alt Maresme sempre associen la zona comercial amb el carrer Església, un fet evident tot i que, segons ell, hi ha altres zones comercials a la nostra ciutat.

La iniciativa ha sorgit dels comerciants del carrer Bruguera que ho van comentar abans als membres de l'Associació Calella Centre Comercial i a l'Ajuntament.

Els llibrets amb els descomptes es reparteixen a les botigues del carrer Bruguera i també faran repartiments puntuals a mà. Si la iniciativa té èxit es repetirà de cara al desembre i amb més botigues.