dijous, 29 de juliol del 2010

Tercer Campus ZonaTT-Butterfly de tennis taula a Calella

Les instal·lacions del Club Tennis Taula Calella acullen aquests dies la celebració del tercer Campus ZonaTT-Butterfly .

El campus aplega diverses jugadores internacionals com ara les sueques Matilda Ekholm i Carolina Wersäll, l'alemanya Gabriela Feher o les italianes Stefanova i Stechensko. Del tennis taula estatal hi participen Sara Ramírez, Anna Badosa o Carmen Solichero, entre altres.

El tercer Campus Zona TT-Butterfly també compta amb joves talents del món del tennis taula com ara Javier Benito, Miguel Ángel Domínguez, Iván Cuevas, Adrià Mallorquí o Alberto Luño. També hi prenen part d'aquest campus 12 jugadors del Centre de Tecnificació de París.

D'altra banda, aquest proper diumenge primer d'agost se celebra el Tercer Open ZonaTT-Butterfly que premia el guanyador amb una esponsorització oficial Butterfly per a tota una temporada. A més de la participació dels jugadors del Campus, aquest any també s'han inscrit jugadors internacionals com Oriol Monzó o Xavier Peral. Diumenge a la tarda es disputarà l'innovador Triopen Suma Supermercats, competició per eliminatòries directes a 3 punts i amb un premi en metàl·lic per al guanyador de 400 euros.