dimarts, 6 de juliol del 2010

El futur del 2.0

La llopasfera, un col·lectiu d'internautes de Calella que cultiven els blocs i la presència a les xarxes socials, ha organitzat el seu primer acte públic. Va ser divendres i la seva voluntat era parlar justament d'aquests dos aspectes i del futur del món 2.0.

A la xerrada, feta a l'Ajuntament Vell, hi van participar Saül Gordillo, Gabriel Martí, Christian Negre i els creadors del bloc Quesito Rosa. Tot plegat moderat per Josep Barri Vilapou, impulsor de la Llopasfera. Entre els assistents hi havia blocaires i internautes que utilitzen les noves tecnologies per comunicar els seus missatges, ja siguin polítics, esportius o simplement socials. El cas és que les xarxes d'internet no tenen limitacions d'edat, estan molt arrelades a la ciutat de Calella, i darrerament han crescut de forma exponencial, segons ha assenyalat Vilapou.

La Llopasfera realitza anualment un sopar d'internautes, però a partir d'ara vol fer un acte com aquest un cop l'any. Fins i tot, amb l'objectiu posat en fer una jornada 2.0 ben aviat.