dilluns, 19 de juliol del 2010

Ja hi ha data per el Half Challenge Costa Barcelona-Maresme

El mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme del 2011 serà el dia 29 de maig. Ja està confirmada la data pel triatló de mitja distància de l'any vinent, una cursa que porta els competidors a fer 1900 metres nedant a mar obert, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 quilòmetres de cursa a peu, resseguint el litoral de la comarca en una prova plenament consolidada tot i la seva joventut

La data escolida per a la celebració del mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme de l'any que ve és el 29 de Maig. Un dia que es pot donar ja gairebé com a definitiu, tot i que falta compaginar-ho amb el calendari del Servei Català de Trànsit per desplegar el dispositiu especial a la carretera. Calella, ciutat bregada en esdeveniments esportius internacionals, tornarà a ser la seu del triatló, com els anys anteriors.

La regidora de Turisme de Calella vol que la resta de municipis per on passa el Half Challenge s'impliquin en la prova, ja sigui organitzativament o fent-ne difusió, ja que és una eina de promoció comarcal que pot beneficiar tots els municipis del Maresme al cap d'un temps.

Turisme de Calella demana que tothom treballi en la mateixa línia i liderin projectes que engresquin els turistes amb l'esforç públic i privat d'iniciativa, creativitat i treball per explotar el valor de la marca Costa de Barcelona-Maresme.