dimarts, 20 de juliol del 2010

Ocupació turística al juny a Calella

L'ocupació turística a Calella durant el més de juny ha fregat el 70%, només 5 dècimes per sota la de l'any passat. Una diferència inapreciable pel que fa a llits d'hotel plens. On sí que es veu una davallada és si es comparen aquestes xifres amb les que hi havia hagut l'any 2008, abans que es notessin els efectes de la crisi econòmica.

Aquest any les xifres d'ocupació turística a Calella durant el mes de juny es mantenen igual que l'any passat, al voltant del 70%. És el nivell habitual en aquest temps de crisi, tot i que anys enrere l'ocupació abans dels mesos forts era més alta que ara.

La regidora de Turisme de Calella, Loida Serrano, ha explicat que les activitats a les platges es mantenen, excepte el servei de Biblioplatja, que ja no es va fer l'any passat. Ja llavors es va substituir per un servei de diaris i premsa del dia per satisfer el desig dels turistes usuaris de les platges. Sí que estan oberts els tres punts infantils, s'obre el refugi del parc Dalmau per potenciar l'oferta cultural cada dissabte i es van visites guiades al Far, a les Torretes i a la part Renaixentista de Calella per atreure turisme familiar.