dijous, 1 de juliol del 2010

Antonio Orozo amb Elísabeth Ibáñez, a les 19'15h

‘Llévatelo’ és el nou senzill del català Antonio Orozco. Música rockera amb aires del sud que predominen en el seu cinquè treball: l’àlbum ‘Renovatio’, en el que diu que es plasma un procés de reinvenció de sí mateix i que ha estat produït per Xavi Pérez i Javier Limón.

Dubtava de l’acollida que tindria entre els seus fans, però ja és un èxit de vendes i en tan sols un mes es va convertir en disc d’or.

Orozco està ara en plena gira. El Renovatio Tour’10 el porta a recórrer els principals teatres i pavellons de l’Estat Espanyol. Divendres actuarà a Pineda de Mar, a la carpa de la platja dels Pins i l'àlbum l'ha presentat a M2 i aaquest vespre a les 19'15h en una entrevista a Ràdio Calella realitzada per Elísabeth Ibáñez.

Orozco va cantar al desamor, a la buidor interior i la incertesa del futur en el primer single del ‘Renovatio’. ‘Qué me queda’ va marcar un punt d’inflexió en la seva carrera. Cançons més personals i profundes que ara podran descobrir en directe els seus seguidors del Maresme, una terra que li porta molt records d’adolescència.

Les entrades pel concert es poden comprar a les oficines de Caixa Laietana.