dimarts, 27 de juliol del 2010

Calellencs al Campionat Europeu d'Atletisme BCN-2010

Amb una espectacular cerimònia inaugural ahir al vespre a la Font Màgica de Montjuïc s'ha donat el tret de sortida als vintens campionats europeus d'atletisme que es disputaran fins l'1 d'agost a la capital catalana.

Uns europeus d'atletisme que tenen una presència destacada d'atletes del Maresme i també de Calella, això sí, no competint sinó en tasques organitzatives. Per exemple, l'equip de jutges està format per unes 200 persones, 4 d'elles del Maresme, i d'aquestes 2 de Calella, entre elles el president del Club Atletisme Calella, Manel Vicente. Presència calellenca també a la direcció tècnica i al voluntariat d'aquests europeus d'atletisme que han portat a Barcelona més de mil 500 atletes provinents de 50 delegacions.

Manel Vicente ha avançat que el Club Atletisme Calella ha organitzat per aquest proper dijous un autocar cap a Barcelona amb 75 nens i nenes del club calellenc que podran veure com es desenvolupen algunes proves del campionat. El màxim responsable del Club Atletisme Calella creu que el pronòstic que ha fet el president del Comitè Organitzador del campionat i de la Federació Espanyola d'Atletisme, José María Odriozola d'aconseguir 15 medalles és massa agosarat.

Barcelona recupera l'esperit olímpic de 1992 per a uns campionats Europeus que, per primer cop en els seus vint anys d'història, se celebren a casa nostra.