dimarts, 6 de juliol del 2010

Activitats de la biblioteca

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça no fa vacances durant l'estiu, i durant els mesos de juliol i agost ha dissenyat un seguit d'activitats amb la literatura com a protagonista, seguint la tònica de les activitats que es venen fent al llarg de l'any.

Un dels actes més especials que es celebren a la Biblioteca és aquest dijous, amb una hora del conte nocturna, inclosa en el marc de les Nits d'Estiu de Calella. El narrador Albert Estengre explicarà històries per adults sota el títol de “Qui no arrisca no en pisca”. L'endemà, divendres dia 9 de juliol, els joves del grup Devorallibres comentaran l'obra “Perdona però vull casar-me amb tu” de Federico Moccia.

El dijous dia 15 torna el taller de memòria a l'Ajuntament Vell i el dissabte dia 17 es farà un taller infantil d'animació amb globus. El que s'anomena globoflèxia, a càrrec de la companyia Maiminglobos.

El dia 22 de juliol serà el torn de les tardes de tertúlia del club de lectura per a la gent gran. Es comentarà “L'Atles Furtiu” d'Alfred Bosch. Hi assistiran l'alcalde de Calella, Josep Mª Juhé, i la regidora de Cultura, Pilar Rocafort.

El divendres 23 de juliol hi haurà un moment per la mainada amb un espectacle de contes i cançons anomenat “Pirates a la platja”, on els nens aprendran quins perills poden trobar a la costa.

Ja durant el mes d'agost la Biblioteca acollirà una exposició de Fèlix Puente anomenada “Mi entorno a través de un Diario”, que és una mostra de pintures originals realitzades sobre fulls de papers de diaris. De cara al 21 del mes que ve també hi ha programada una activitat infantil a càrrec d'Ada Clausó sobre “Les butxaques del mar”.