dimecres, 21 de juliol del 2010

El far, un record de Calella

Una reproducció del Far és el record que els turistes es poden emportar de Calella. La miniatura, feta de resina, s’ha posat a la venda en botigues i hotels adherits a l’Associació de Comerciants i a l’Associació Turística de Calella.

Calella no tenia fins ara un objecte típic de la ciutat, allò que molts turistes compren per regalar-lo a amics i familiars; o simplement per tenir-lo a casa i recordar les vacances. L’empresariat local hi ha posat remei. "Hem creat un far de la nostra ciutat, que sigui representatiu, perquè la gent que ens visita se'l pugui emportar de 'souvenir'", explicava fa uns dies la vicepresidenta de l'AC-CCC, Montse Cordón.

És una petita escultura feta de resina i en color que aquests dies ja es pot trobar en diversos establiments comercials i hotelers de la població. S’exposen als aparadors i es venen al preu de 6'90€.

Els fars són la primera acció conjunta de màrqueting que impulsen l’Associació Turística i l’Associació de Comerciants, però no la última. La intenció és crear un nou producte, en aquest cas de pastisseria, que recreï algun element característic de la ciutat i que l’acabi identificant. Un dolç sec que permeti als turistes degustar-lo amb totes les propietats un cop siguin a casa, després d’unes hores de viatge.