dijous, 15 de juliol del 2010

La Fira de Calella i l'Alt Maresme ja té cartell oficial

La dissenyadora barcelonina Elisabeth Olivé ha guanyat el setè concurs del cartell promocional de la Fira de Calella i l'Alt Maresme d'aquest 2010. El certamen multisectorial, que enguany arriba a la seva trentena edició, es farà entre el 23 i el 26 de setembre.

En aquesta setena convocatòria s’hi han presentat 28 cartells tots ells dedicats als Països Catalans, territori al qual es dedicarà el monogràfic de la 30ena edició de la mostra de productes, tradicions i costums catalans. Catalunya i també els gegants són dos dels elements que els dissenyadors participants han hagut de destacar. I és que, coincidint amb el 75è aniversari de la Colla de Geganters i Grallers de Calella, aquest pròxim de setembre la ciutat acollirà la Fira del Món Geganter.

Avui dijous s'ha fet a l'Ajuntament de Calella l'entrega oficial del premi, 900 euros, concedits per Ràdio Calella-M2. En les deliberacions hi ha tingut un pes important l’opinió que els calellencs han fet arribar a través de les xarxes socials i especialment el facebook.