dimecres, 7 de juliol del 2010

Joc i espectacle a la platja

El Club Balonmano Playa Alcalá, en categoria masculina, i el Málaga Beach, en femenina, han guanyat l’Open d’Handbol Platja – Trofeu Ciutat de Calella, que s’ha disputat aquest passat cap de setmana.

Sisena edició del torneig internacional, inscrit i puntuable pel Tour Europeu d’Handbol Platja, que ha tornat a reunir els millors equips i jugadors d’àmbit estatal i que ha comptat amb el suport de Ràdio Calella i M2.

Sota un sol de justícia s’ha desenvolupat el sisè Open d’Handbol Platja – Trofeu Ciutat de Calella. Condicions climatològiques dures, tant per a jugadors com per als centenars d’espectadors que han omplert les graderies habilitades a la platja de Garbí des de divendres i fins diumenge al migdia.

Han vibrat amb tots els partits del torneig, però especialment amb la final masculina que ha enfrontat l’equip defensor del títol, el Club Balonmano Playa Alcalá de Henares, i el conjunt local, el Club Handbol Platja Calella. Els madrilenys van ratificar el seu potencial imposant-se als calellencs per un contundent 2 a 0.

L’Alcalá de Henares s’ha emportat la victòria del torneig internacional calellenc per segon any consecutiu, fita que s’ha repetit en categoria femenina. El Málaga Beach, complint els pronòstics, es va desfer, amb certa dificultat, del Team G Solà, per 2 a 1.

Calella ha tornat a gaudir de l’espectacle d’handbol platja, especialment durant el concurs de girs que acompanya el torneig i que fa volar literalment als jugadors, que posen a prova la seva punteria.

I per espectacle, la nit de monòlegs que va reunir, dissabte, prop de 400 espectadors. Proposta a càrrec d’Albert Boira que va arrencar moltes rialles i que acabava d’arrodonir un dels millors torneigs del circuit estatal i europeu.

Albert Itchart, president del Club Handbol Platja Calella i responsable de l'organització ha fet un balanç molt positiu tant de la competició com del monòleg.

Des de l'Ajuntament de la ciutat s'ha valorat també la competició com una prova que dóna relleu a la marca de turisme esportiu. En aquest sentit s'hi han pronunciat l'alcalde Josep Maria Juhé i el regidor d'Esports Jaume Puig.

Els millors jugadors de la competició han estat en categoria masculina i femenina Andrés González i Pepa Moreno, respectivament.