dimecres, 28 de juliol del 2010

Es presenta als veïns el projecte per a Can Carreras

Els veïns i veïnes de Can Carreras, la urbanització que comparteixen Calella i Pineda de Mar, han conegut aquest matí de primera mà el projecte concret que es desenvoluparà en els propers mesos amb els 300 mil euros de subvenció provinents del departament de Política Territorial i Obres Públiques. Una subvenció, una ajuda que en un primer moment servirà bàsicament per corregir i actualitzar el planejament urbanístic de la zona que pertany a Pineda de Mar.

El regidor d'Urbanisme de Calella, Josep Torres, ha explicat que actualment Calella i Pineda de Mar es troben en diferents moments. La població veïna encara ha de fer algunes regularitzacions urbanístiques a Can Carreras, feina que Calella ja va fer i incloure durant l'aprovació del POUM l'any 2005. Torres també ha destacat que en tot moment els dos ajuntaments han explicat al veïns que els treballs d'urbanització de Can Carreras l'hauran d'assumir ells mateixos, tot i que sempre s'intentaran buscar ajudes per alleugerir la càrrega econòmica.

Josep Torres ha recordat que aquesta és la segona vegada que es presentaven a aquesta convocatòria d'ajudes del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

La presentació s'ha fet avui al Casal el Mirador de Can Carreras, i han assistit el secretari de Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques del govern català, Oriol Nel·lo, i la diputada d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Anna Hernández. Hi han estat presents també els 2 alcaldes, Josep Maria Juhé, de Calella, i Xavier Amor, de Pineda de Mar.