dijous, 1 de juliol del 2010

Rocafort respon les crítiques de CiU

La regidora de Cultura ha respost la denúncia feta per CiU on asseguraven que les portes antipànic i d'emergència de la Fàbrica Llobet-Guri estaven segellades amb brides durant el darrer concert que s'hi ha fet, de l'Orquestra Di-versiones, i que no hi havia cap responsable municipal a la sala. Pilar Rocafort considera que l'acte era coorganitzat entre l'Ajuntament i l'Associació Juvenil les Torretes. Diu que hi va haver responsables municipals a l'inici de la festa i que després n'hi havia de Les Torretes.

Rocafort s'ha defensat de les crítiques de l'oposició assegurant que tant ella mateixa com altres representants municipals van ser presents al concert, però no fins al final, cosa que no suposava cap problema, diu, perquè sí que hi havia responsables de l'organització del concert.

En el cas concret de les portes, Pilar Rocafort ha reconegut que no es va fixar en aquell moment que estaven tapades amb brides i que en cas d'haver-ho vist ella o qualsevol membre de l'organització, s'haguessin hagut de desbloquejar.

Pilar Rocafort atribueix al fet que les portes fossin tancades a l'ordre donada des de la regidoria de tancar les portes interiors, antifoc, en dies que no hi ha activitats, per evitar que els accessos a la Fàbrica quedessin oberts. Però Rocafort assegura que mai es va ordenar que es posessin brides a les portes d'emergència.

La regidora de l'àrea recorda que l'accés a la Fàbrica, tant a peu com en cotxe, s'ha de fer per les portes que donen a la carretera Nacional 2