dijous, 22 de juliol del 2010

El Cor Harmonia Calellenc a Canet de Mar

El Cor Harmonia Calellenc encetarà la programació del 12è Festival de Música Clàssica ‘Castell de Santa Florentina’ de Canet de Mar amb una adaptació de l’espectacle ‘Tarda d’Òpera’. Un concert a piano de diferents fragments d’obres extremadament populars que es podrà seguir dissabte, a les 10 de la nit, al Pati d’Armes del Castell. Un espai reconegut tant per la seva bellesa com per la seva privilegiada acústica.

El Cor Harmonia Calellenc torna al festival de Santa Florentina amb un concert a piano que recull, en essència, l’espectacle ‘Tarda d’Òpera’ que es va estrenar amb molt d’èxit a Calella per la festa major de Sant Quirze i Santa Julita.

Serà el concert inaugural i s’hi cantaran obres populars de Verdi, Bellini o Donizetti, que centraran la primera part del programa; mentre que en la segona s’oferiran cançons napolitanes com la famosa ‘O sole mio’, sarsuela catalana i es recuperaran fragments de l’espectacle ‘Cançó d’amor i de guerra’. Un concert variat i per a tots els publics, sota la direcció del pinedenc Albert Deprius.

Deprius, que a banda de la direcció del concert també hi actuarà com a tenor, estarà acompanyat per la soprano Carmen Solís, i Ricardo Estrada, al piano. No és la primera vegada que participa al Festival de Santa Florentina, un certamen de música clàssica de gran qualitat que, Deprius considera, caldria que imitessin altres ciutats maresmenques com Calella.

En tot cas, el Festival de Música Clàssica ‘Castell de Santa Florentina’ és una proposta d’organització privada que s’allargarà fins a finals del mes d’agost. Les entrades per als 8 concerts programats estan a la venda al Servicaixa i costen entre 25 i 40 euros.