divendres, 23 de juliol del 2010

Felip Puig conversa amb els empresaris de Calella

El secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya ha visitat aquest divendres Calella on s'ha reunit amb un grup d' empresaris turístics per copsar les seves inquietuds i preocupacions davant l'actual situació de crisi.

Felip Puig ha tornat aquest divendres a Calella on ha pogut prendre el pols al sector turístic local. El secretari general adjunt de Convergència Democràtica i diputat al Parlament de Catalunya per Convergència i Unió ha mantingut contacte principalment amb empresaris del negoci turístic. El dirigent nacionalista tenia especial interès en entrevistar-se amb propietaris de les guinguetes de la platja ja que considera que són un dels principals perjudicats per la legislació estatal. Des de Calella Puig ha destacat que hi ha una manca de sensibilitat de les administracions cap a determinats sectors econòmics.

Felip Puig també ha passat per les instal·lacions de la Creu Groga i el Crol Centre. Durant la seva visita a Calella ha estat acompanyat per la senadora i ja proclamada cap de llista a les pròximes eleccions municipals Montserrat Candini. Ella mateixa ha destacat que l'equip de Govern de Calella no treballa en pro de l'economia productiva.

Diversos regidors de CiU a l'Ajuntament de Calella i el diputat al Parlament, el pinedenc Joan Morell, han acompanyat Felip Puig durant la seva visita a la ciutat altmaresmenca.