dimecres, 14 de juliol del 2010

Maresme Digital Televisió estrena imatge corporativa

La televisió pública del Maresme, impulsada pel Consorci Digital Mataró-Maresme, estrena identitat corporativa: Ara és m1tv. Amb la nova marca es culmina el procés de fusió iniciat mesos enrere entre Maresmedigital TV i TVM-Televisió de Mataró. Aquesta nova identitat corporativa respon a la pluralitat territorial de la comarca i aferma la seva personalitat com a televisió de proximitat de referència del Maresme. Com a ’mosca’ la marca apareixerà representada en pantalla per dos signes: m1 i m2.

La nova marca que a partir d’avui identificarà la televisió de proximitat de la comarca entronca amb la que identifica des de fa un temps també ‘m2tv’, responsabilitat del Consorci Teledigital Maresme Nord, amb seu a Calella.

La nova marca arrenca amb la voluntat de representar els valors de proximitat, pluralisme, objectivitat, rigor, qualitat i innovació com explicita la frase que l’acompanyarà: “Parla de tu. Parla de tots”. El logotip, de color taronja groguenc i amb la lletra ‘m’, serveix de base, a partir d’ara, per a la nova ‘mosca’ i per a la nova continuïtat que es fonamentarà en el protagonisme de tots i cadascun dels municipis i en imatges representatives del Maresme i dels maresmencs tractades d’una manera singular.

El llançament de la marca coincideix amb l’obertura d’una nova etapa marcada per la incorporació d’informatius personalitzats per municipis durant el cap de setmana i de programes extraordinaris dels principals municipis amb motiu d’esdeveniments locals de relleu, com ara festes majors o fires.

Així mateix, coincideix també amb el naixement de la nova televisió a la carta gràcies a la plataforma xiptv.cat de la Xarxa de televisions Locals on es poden veure tots els informatius i programes de ‘m1tv’ i ‘m2tv’. A més, s’ha renovat completament el seu web que ara podeu trobar a www.m1tv.cat i s’ha entrat a la xarxa social Facebook.