divendres, 30 de juliol del 2010

Arriba "Fes-te la festa a la platja de Calella"

Demà dissabte arriba a la ciutat de Calella un esdeveniment que ja és tota una tradició a l'estiu. Se celebra la catorzena “Fes-te la festa a la platja de Calella”. Enguany té com a lema “Calella tremolarà!, una altra festa és possible!”. Segons un dels organitzadors de l'associació Rock and the rocks, enguany s'aposta per una festa internacional. Des de Nova York arriba Adam Bomb.

La Fes-te la festa a la Platja de Calella comença a les 10 de la nit a la zona de les guinguetes 1 i 2, just al costat de la piscina municipal. L'organització ha previst fer la festa a la Sala Gran de la Fàbrica Llobet Guri en cas de pluja. Oriol Serres, un dels organitzadors, ha explicat que aquest esdeveniment ja està plenament consolidat a la ciutat i és una proposta no només pels calellencs sinó per als estrangers i turistes que aquests dies es troben a la ciutat.

Les altres actuacions són la del grup madrileny TEA i els maresmencs Alan Cat. El concert és gratuït i rep el suport de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Calella.