dimarts, 20 de juliol del 2010

El Club Handbol Platja Calella es fa amb el IV Open Mataró

El Club Handbol Platja Calella ha guanyat el IV Open de Mataró. Els locals han revalidat així el títol aconseguit la temporada passada imposant-se en la final a l’ARHS Team de La Roca, per un contundent 2 a 0. Dos jugadors calellencs van ser designats MVP del torneig: Albert Itchart, com a millor jugador, i Xavier Vilalta, el millor porter.

Excel·lent actuació del primer equip del Club Handbol Platja Calella a l’Open d’Handbol Platja Ciutat de Mataró que s’ha disputat aquest cap de setmana arribant a la seva quarta edició. Tal i com era d’esperar, els calellencs van passar amb comoditat la fase prèvia, però van fer-ho amb una gran contundència: guanyant tots els partits per 2 a 0.

En la fase final, el Calella va seguir mostrant la seva superioritat i, en els quarts, va enfrontar-se al segon equip del club. L’equip liderat per Albert Itchart i el porter Xavier Vilalta van imposar-se al filial calellenc; accedint a les semifinals i jugant contra el conjunta vallesà RDD. Els calellencs van vèncer, novament, per 2 a 0.

El Club Handbol Platja Calella va disputar i guanyar la final davant l’ARHS Team de La Roca. Vilalta i Itchart van ser designats millor porter i millor jugador del torneig mataroní, respectivament.