divendres, 2 de juliol del 2010

Comença l'Open Handbol Platja Ciutat de Calella

Un dels millors tornejos d’handbol platja internacionals es disputa a Calella. Ho diuen els jugadors i també el públic que, des de fa sis anys, es donen cita a l’Open d’Handbol Platja-Ciutat de Calella. Els millors equips estatals competiran en el torneig, que és puntuable pel circuit d’handbol platja que organitza la Federació Europea.

Per tant, màxim nivell competitiu dins la pista de sorra a partir d’aquest mateix vespre. L’Open començarà a dos quarts de vuit, amb els primers enfrontaments de les eliminatòries. Es veuran les cares un total de 32 equips masculins i 16 de femenins.

Albert Itchart, president del Club Handbol Platja Calella ha indicat que “aquest any tornarem a comptar amb el màxim nombre d’equips que nosaltres ens podem plantejar amb la infraestructura que muntem. Cal destacar el Balonmano Ciudad de Málaga, actual campió d’Espanya; Club Balonmano Playa Alcalá de Henares, que són els campions del Tour Asebap 2009; l’equip de Calella, el Club Handbol Platja Calella que som subcampions d’Espanya. Noies tenim el Club Balonmano Playa de Málaga que són subcampiones d’Europa i campiones d’Espanya. El nivell, el mateix que l’any passat, els millors equips d’Espanya”.

Equips de màxim nivell que garanteixen un excel.lent cap de setmana d’handbol platja, d’esport en definitiva; i també d’espectacle. Pels partits que es disputaran des d’aquest vespre, demà dissabte durant tot el dia i fins diumenge al matí; com també pel concurs de girs de 360 graus amb el que pràcticament es posa el punt i final a l’Open i que sempre fa vibrar la gent de les graderies.

Alicients als que sumar-hi la nit de monòlegs, dissabte a les 22:30h, que l’any passat es va incloure per primera vegada en la programació complementària del torneig i que va ser un èxit rotund. L’actuació anirà a càrrec d’Albert Boira, conegut per les seves aparicions televisives. L’assistència al monòleg és lliure i oberta a tothom. Durant la nit de dissabte, i al llarg de tota la competició, hi haurà servei de bar a preus populars.

M2 els oferirà, el proper cap de setmana, la transmissió en diferit de les finals masculines i femenines de l’Open d’Handbol Platja – Ciutat de Calella. També es podran veure, en redifusions posteriors, per Maresme Digital TV.