dimecres, 30 de juny del 2010

Brindis per la independència

Els membres de la Plataforma Calella Decideix van sumar-se ahir a les concentracions que es van fer arreu del país sota el lema “Un brindis per a la independència”. En el cas de Calella van ser una setantena les persones que hi van mostrar públicament el seu rebuig a la sentència del Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya.

Unes setanta persones han participat aquest dimarts al vespre davant l'Ajuntament de Calella a la concentració convocada per la Plataforma Calella Decideix. La convocatòria, realitzada a moltes poblacions catalanes sota el lema “Un brindis per a la independència”, s'ha fet arran de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya. Els membres de Calella Decideix van llegir un manifest en què destaquen que la via autonomista està exhaurida i que ells aposten per treballar per a la independència de Catalunya. Demanen unitat i l'abandonament dels interessos partidistes per poder assolir un estat propi per a Catalunya.

Els membres de la Plataforma Calella Decideix diuen que no perdran ni un minut en la defensa de l'Estatut, ni en el canvi de la Constitució Espanyola o el Tribunal Constitucional. En aquest sentit, el portaveu de la plataforma calellenca recorda que ja fa un any que el Grup Acte Sobiranista va donar per morta la via estatutària.

Davant aquesta situació, Calella Decideix anima els ciutadans calellencs a participar activament a la manifestació del proper 10 de juliol a Barcelona, convocada per Òmnium Cultural sota el lema “Som una nació, nosaltres decidim”.