dimecres, 9 de juny del 2010

Candini, alcaldable de CiU

Montserrat Candini, actual Portaveu del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Calella, serà novament cap de llista per a les properes eleccions municipals del 2011.

La federació nacionalista considera que Montserrat Candini "és la millor candidata per assolir un excel·lent resultat que permeti governar l’Ajuntament de Calella".

Candini ha manifestat tenir renovades les mateixes il·lusions i el compromís envers la ciutat i els calellencs. Un missatge que va expressar el 2007 quan també era candidata per CiU amb el lema “Un altra Calella és possible”.

Segons ha manifestat l'alcaldable convergent a la nostra emissora, Calella necessita millorar temes tan quotidians com la neteja i el manteniment dels espais públics que en l’actualitat tenen un aspecte força deteriorats.

Montserrat Candini s'ha compromès davant la militància que si es converteix en alcaldessa impulsarà polítiques de prosperitat per Calella i els seus ciutadans.

Recordem que la llista encapçalada per ella mateixa en les darreres eleccions del 2007 va obtenir 7 regidors, essent la més votada. Tot i això, no ha pogut governar pel pacte a què van arribar els grups del PSC i Esquerra, que han convertit en el socialista Juhé com a alcalde de la ciutat.