dilluns, 21 de juny del 2010

Pensant en la propera temporada

El Club Tennis Taula Calella tornarà a tenir els seus primers equips masculí i femení competint a la màxima categoria estatal. El Termotur serà una de les novetats a la lliga de Superdivisió 2010-211 després d’haver aconseguit l’ascens guanyat amb claredat i solvència el campionat de Divisió d’Honor Masculina, amb 17 victòries en 18 partits.

Després de finalitzar la competició, el club ha pogut resoldre fàcilment la planificació de la propera temporada i el retorn del Termotur a la Súper masculina. Comptarà amb el bloc de jugadors que han aconseguit l’ascens: Joan Moregó, Pere Navarro i Manolo Garcia.

El que sí es reforçarà és l’equip de Superdivisió femenina. El Suris Calella incorporarà a les seves files la sèrbia Gabriella Feher, en substitució de Dong Qia, la xinesa calellenca que va ser baixa els últims mesos de competició i de la qual no es va obtenir el rendiment esperat. Feher acompanyarà la catalana Jèssica Hernàndez i la jugadora europea Svetlana Maiorova a la temporada 2010-2011.

Aitor Puig, director esportiu del Club Tennis Taula Calella ha indicat que “aquesta noia fa 3 o 4 anys que juga a Cassà, coneix perfectament Catalunya i la lliga espanyola, i té un rendiment semblant a Qian però potser una mica més regular, que és el que estàvem buscant perquè la Qian és una jugadora que tenia un alt nivell però de tant en tant ens donava una sorpresa negativa i això ens ha costat molts partits".

El director esportiu del Club Tennis Taula Calella preveu una davallada del nivell de les lligues de Superdivisió com a conseqüència de la disminució d’ingressos dels clubs.