dimarts, 29 de juny del 2010

Resultats de Natació

El nedador del Club Natació Calella Axel Guich va guanyar la prova de 50 esquena en la final B de la lliga comarcal Catalana Absoluta. Van quedar en segona posició Mirea Van Riet, en els 50 papallona; Paula Comas, en els 50 braça; Anna Flaquer, en els 50 i 100 lliures; i l’equip d’estils femení. Axel Guix també va pujar al segon esglaó del podi en la prova de 100 esquena.

També destacables les terceres posicions a la final de la lliga comarcal de Jordi Corominas, en els 200 i 400 estils; i de Mireia Van Riet, en els 100 papallona.

Com també és molt meritori el tercer lloc que l’equip calellenc de natació sincronitzada júnior va obtenir en el Campionat de Catalunya de rutines per grups d’edat. Segons els resultats provisionals del campionat que acaba de publicat la Federació Catalana, la calellenca Sílvia Borrell ha quedat en cinquena posició del solo; mateix lloc que ha aconseguit Lydia Chevalier en el solo infantil, i el duet infantil Acosta-Rios. L’equip de sincro calellenc que ha competit en categoria infantil ha quedat en sisena posició. Finalment l’equip calellenc aleví ha quedat en cinquena posició.

I encara en natació, participació de Jordi Corominas a la 35ena edició de la Travessia a la Platja de Vilanova i La Geltrú. Prova de llarga distància, un recorregut de 7 quilòmetres i mig, en què va quedar en cinquena posició de la general masculina i segon en la seva categoria.