dimecres, 2 de juny del 2010

Debat sobre turisme a MDTV-TVM

El programa de debat setmanal Pantalla Oberta de Maresme Digital Televisió estarà dedicat avui al sector turístic, un dels principals motors de l'economia maresmenca.

Els participants reflexionaran sobre la situació del nostre turisme en un moment de greu crisi econòmica. En aquest sentit, s'exposaran quins són els principals reptes que el sector haurà de superar per tal de posicionar-se amb garanties d'èxit en un mercat cada vegada més competitiu. El programa enfocarà el turisme des de dues vessants. D'una banda, el turisme de pernoctació, amb forta implantació al Maresme Nord, i de l'altra, l'aposta cada vegada més estesa entre els municipis de la resta de la comarca per atraure turisme cultural i gastronòmic.

Al "Pantalla Oberta" hi participaran l'alcalde de Calella i President del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Josep Maria Juhé, el president del Gremi d'Empresaris d'Hostaleria del Maresme, Santiago García-Nieto, l'alcalde de Cabrils, Joaquim Colomer, el president executiu de la Fundació Turística Santa Susanna i president de l'Associació Costa Barcelona-Maresme, Joan Campolier i la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alella, Isabel Nonell.

El programa està conduït pel periodista Pep Andreu i s'enregistra als estudis del canal M2, ubicats a la fàbrica Llobet-Guri de Calella.

El debat s'emetrà per Maresme Digital-Televisió de Mataró avui dimecres a les 10 de la nit i dilluns que ve a les 21'30 per M2.