dijous, 10 de juny del 2010

Darrera tertúlia de curs

L’autor José Maria Eça de Queiros, considerat el millor escriptor realista portuguès del segle XIX protagonitza avui l’última tarda de tertúlia del curs. Els assistents comentaran ‘El cosí Basilio’, una novel.la que gira entorn l’adulteri i que es va publicar, per primera vegada, l’any 1878.

La Regidoria de Serveis Socials és qui organitza les ‘Tardes de Tertúlia’ que se celebren a l’Ajuntament Vell. Avui acaben temporada, com també ho farà demà divendres el Club de Lectura Juvenil ‘Devorallibres’. En aquest cas el punt i l’hora de reunió són el pati de la biblioteca de Can Salvador de la Plaça a les sis de la tarda. Els joves participants parlaran d’un dels autors emergents de la literatura italiana actual. Ho explica la directora de la biblioteca, Dolors Llavall: “comentaran ‘Tinc ganes de tu’ de l’autor Federico Moccia. Estan llegint tota la sèrie del Federico Moccia, és que té molt d’èxit i està a tots els aparadors aquest autor”.

L’altre club de lectura que clou temporada aquest mes de juny, els ‘Tastets Literaris’ es reunirà el dilluns 28 de juny per comentar una de les primeres novel.les del barceloní Alfred Bosch: ‘L’atles furtiu’.

Entremig, però, la Quima Martínez coordinarà el dijous vinent, 17 de juny, un nou taller de memòria per a la gent gran.

Com a cloenda dels clubs de lectura, els Amics de la Biblioteca estan organitzant per al divendres 25 un sopar de germanor. Tots els que participen als clubs de lectura i a les activitats de la biblioteca podran venir al sopar a la fresca que es farà al pati de la biblioteca. Serà l’endemà de Sant Joan, el dia 25 a les 9 del vespre, i serà com un fi de festa del curs. Cadascú es portarà el sopar i els amics oferiran coca.

La programació mensual de la Biblioteca es tancarà el dia 30 amb la presentació del nou projecte d’aula d’extensió universitària que s’implantarà a Calella.