dimecres, 9 de juny del 2010

Presumpta agressió sexual

La Policia Local de Calella ha detingut un jove acusat d'un presumpte delicte d’agressió sexual i delicte de lesions. Els fets van passar cap a les 5 de la matinada d'aquest dimarts quan la policia va rebre un avís per part d’un grup de joves de nacionalitat txetxena els quals havien evitat la violació d’una jove de nacionalitat russa a mans d’un altre jove amb domicili a la comarca del Maresme.

Concretament, els fets van passar al Passeig de les Roques, a l’altura del carrer Montserrat, quan el jove detingut presumptament va agafar de forma violenta una noia que passava pel lloc i la va arrossegar cap al pas soterrani que passa sota la via del tren fins a la platja. Un cop allà la va agafar pel coll, li va estripar la roba i la va intentar violar segons informa la Policia Local.

Mentre la noia es resistia a l’agressió, tres joves de nacionalitat txetxena que passaven pel lloc van poder evitar l’agressió i socórrer la jove. El presumpte agressor va aconseguir escapar-se però va ser detingut pels agents de la policia de Calella a prop de la zona on es van produir els fets.