divendres, 18 de juny del 2010

Torneig de Futbol 7

24 equips, i més de 300 nens, competiran aquest dissabte en el primer Torneig de Futbol 7- ‘Ciutat de Calella’. L’organitza la Fundació privada Escola de Futbol Calella i es jugarà sobre el camp de gespa natural de la zona esportiva de La Muntanyeta.

Els equips de la Fundació seran els amfitrions del torneig de futbol 7 d’aquest dissabte. N’hi haurà tres, un per cadascun dels grups d’edat en què s’ha estructurat la competició.

Competiran, en el grup 1 -de nens d’11 anys- contra el Vilassar de Mar A i B, Ca l’Aguidó, l’Arbucienca, el Sant Andreu, el Premià de Dalt i l’Arenys de Mar. En el grup 2 –jugadors de 10 anys- hi participaran el Vilassar de Mar, La Torreta, el Baix Llobregat, La Garriga i Sils, i el Sant Andreu i el Premià de Dalt. Finalment en el grup dels més petits -els jugadors de 9 anys- competiran la Fundació, La Torreta, La Garriga, Sils i el Baix Llobregat, a més de l’Arbucienca i el Sant Andreu.

El torneig s’iniciarà a les 10 del matí i es preveu que les finals es juguin paral.lelament a partir de 2/4 de 7 de la tarda.

Els responsables de l’Escola de Futbol de Calella esperen la presència, dissabte a la tarda, del president de la Federació Catalana del Futbol.