dilluns, 14 de juny del 2010

Guanyador del Giramaresme

Sant Pol de Mar va acollir divendres la gala musical en què es va proclamar el grup guanyador de la tercera edició del concurs Giramaresme 2010. Una iniciativa que implica 9 poblacions de l'Alt Maresme, entre les quals Calella, i que té com a objectiu principal donar una primera oportunitat als grups musicals de joves que hi ha a la comarca.

El grup "La Bundu Band" d'Arenys de Munt s'ha proclamat guanyador de la tercera edició de Giramaresme, el concurs de música jove que organitzen les regidories de Joventut dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar i Arenys de Mar. Els guanyadors han tocat en diverses poblacions com Reus o Alella.

Els tres finalistes de l'edició d'enguany, que ha estat apadrinada pel músic Francesc Ribera, Titot, han estat "Mârmara" d’Arenys de Munt, "My wrong pleasures" de Mataró, la "Bundu Band" d’Arenys de Munt i "Geotéknica Vertical" d’Arenys de Mar.

La informadora juvenil de Sant Pol de Mar considera que aquest tipus d'iniciatives són essencials per donar una empenta als joves que treballen en la música i que no tenen oportunitat de donar a conèixer la seva feina al públic.

La Bundu Band, com a grup del certamen, farà ara una dotzena de concerts pels pobles de l’Alt Maresme i a sales com La Rubik i El Clap. Al Giramaresme 2010 s’han presentat un total de 43 grups i solistes de diversos estils i d’arreu de la comarca.