dimecres, 30 de juny del 2010

Activitats de juliol

El mes de juliol arriba farcit d´activitats, amb una ampli programa per a tots els públics. De fet, des d' aquest divendres dia 2 els més petits ja poden gaudir de la programació pensada per ells al Passeig de Manuel Puigvert.

L´espectacle d´aquest divendres anirà a càrrec de la companyia Galiot Teatre que presenten ¨En Bernat el Pescador¨ a partir de les 17h. Noè Rivas o la companyia "De Parranda" seran altres de les actuacions de les que podrem gaudir.

Una altra de les activitats que torna com cada any per aquestes dates són les audicions i ballades de sardanes que es fan els diumenges al Passeig de Manuel Puigvert a 2/4 de 8 de la tarda. Les cobles Sabadell, La Flama de Farners o Marinada són algunes de les formacions que podrem veure al llarg d´aquest mes.

La revetlla de Sant Jaume el dia 24 o la celebració de ¨La nit Marinera¨ el dia 30 són altres de les activitats.

Una programació que es complementa amb tot un seguit de propostes del ¨Nits d´Estiu Calella 2010¨de la que podrem disfrutar els mesos de Juliol i Agost. Albert Estengre, l´Ensamble vocal Fuenteclara de Mèxic , Nèvoa o Lucky Guri són algunes de les actuacions programades.

El Passeig de Manuel Puigvert, el Pati del Museu o el de la Biblioteca són els escenaris pels quals aniran passant totes i cadascuna d´aquestes propostes. Propostes que s´han hagut de reduir donada la situació econòmica actual, tal i com ha indicat Pilar Rocafort, regidora de Cultura.

Recordeu que podeu seguir tota la informació cultural de Calella a les agendes culturals de la ràdio o a l´espai web de l´Ajuntament www.calella.cat.