dimarts, 1 de juny del 2010

Comiat a Àngel Badalló

Àngel Badalló i Cabutí, expresident de la Cooperativa l'Amistat de Calella, ha mort aquest dilluns a l'edat de 86 anys.

Badalló era un calellenc molt actiu. Va ser president de la Cooperativa l'Amistat durant 12 anys, fins al 2006, i des de llavors ençà n'era encara vocal de Cultura a la Junta.

Àngel Badalló va destacar també com a cronista de la nostra ciutat, participant en llibres i reculls sobretot del Grup Pa Vi i Moltó, com els volums de personatges calellencs, dos llibres d'història sobre l'entitat i també el recull del parentiu Saula i un anecdotari de “Vivències, Comentaris i il·lusió”, entre molts altres. Justament la seva estreta relació amb el Grup Pa Vi i Moltó ha portat al seu president, Jaume Pruna, a lamentar profundament la pèrdua de l'Àngel.

Institucionalment l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, també ha volgut dedicar unes paraules de condol a la família de Badalló i ha lamentat la desaparició d'una persona que ha dedicat tots els seus anys a la cultura i a la ciutat de Calella

L'enterrament serà aquest dimarts dia 1 de juny a dos quarts de 5 de la tarda a la Parròquia de Santa Maria i sant Nicolau de Calella.