dimarts, 22 de juny del 2010

Balanç Consell de Cultura

Una vintena de persones van assistir el passat dijous al Consell municipal de Cultura, on es va parlar de la valoració de les darreres activitats fetes a la nostra ciutat.

Durant aquest consell, on hi havia representants de diverses entitats culturals de la ciutat, es va fer balanç d'activitats passades com el Festimatge 2010, la Calella Renaixentista i el cicle Primavera Cultural. En aquest cas s'ha detectat poca afluència de públic al concert, a causa d'una escassa difusió dels actes. Al consell també es va donar informació de la convocatòria de subvencions per a les activitats culturals, una qüestió que ha explicat la regidora de Cultura. Pilar Rocafort ha manifestat que es tracta d'establir unes bases i uns mateixos barems per valorar les sol.licituds que es facin arribar.

Al Consell de Cultura les entitats van poder quedar assabentades dels preparatius que la regidoria té entre mans de cara a la Festa Major de setembre i on es vol reforçar la identitat de la ciutat.

Segons Pilar Rocafort, la vintena d'entitats presents al Consell van fer un bon balanç de les iniciatives culturals fetes a Calella aquest darrer temps, tant pel que fa a l'organització com a la participació aconseguida en la realització dels actes.