dilluns, 14 de juny del 2010

La Penya Solera a les eleccions del Barça

La Penya Solera Barcelonista de Calella va portar ahir a Barcelona en autobús una vintena de socis que van participar de les eleccions al club blaugrana.

Sandro Rosell és el nou president del Barça pels propers sis anys en substitució de Joan Laporta. El candidat favorit a totes les enquestes va complir els pronòstics i va guanyar les eleccions per una majoria aclaparadora. Rosell va aconseguir un 61,4% dels suports i va derrotar per golejada els tres contrincants a les urnes.

El president de la Penya Solera Barcelonista de Calella, Juli Fàbregas, ha destacat a Ràdio Calella, que Rosell ha estat un candidat que ha convençut els blaugranes perquè ha fet una campanya tranquil·la i sense atacs als seus contrincants.

Juli Fàbregas considera que Joan Laporta ha deixat el llistó molt alt i creu que ara Rosell, encara que faci canvis en bona part de l'equip directiu, hauria de mantenir coses que han funcionat.

En les eleccions d'ahir, Agustí Benedito va confirmar la seva condició de candidat revelació i va acabar en segona posició. Els dos grans perdedors de la jornada electoral van ser Marc Ingla, tercer, i, sobretot, Jaume Ferrer, el candidat delfí de Laporta, que va acabar en la darrera posició.