divendres, 11 de juny del 2010

L'alcalde vol repetir

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha reconegut que li agradaria tornar-se a presentar com a cap de llista per al PSC i optar de nou a l'alcaldia de la ciutat. Juhé també ha volgut deixar les portes obertes a reeditar el pacte amb Esquerra Republicana, que li ha permès ser alcalde aquest mandat.

Josep Maria Juhé, alcalde de Calella, no amaga la intenció de tornar-se a presentar com a alcaldable a les properes eleccions municipals de la ciutat encapçalant la llista del PSC. D'aquesta manera assegura que vol continuar endavant amb la tasca de govern que està liderant de 3 anys ençà. Juhé ha dit que li faria il·lusió "però és una cosa que depèn de l'agrupació socialista de Calella i hem d'acabar de formar una mica d'equip i una mica de programa perquè el candidat doncs també acabi sortint".

Juhé va ocupar l'alcaldia de Calella el dia de Sant Quirze i Santa Julita de fa tres anys, després de les passades eleccions municipals del 2007, gràcies a pactar la formació del govern entre els 5 regidors del PSC i 4 d'Esquerra Republicana. Justament en aquest sentit Josep Maria Juhé ha reconegut que estaria disposat a tornar pactar amb Esquerra, i n'ha elogiat la convivència.

L'alcalde de Calella ha fet aquestes declaracions durant l'entrevista en directe a Ràdio Calella al darrer programa Parlem-ne de la temporada aquest dijous dia 10 de juny.