divendres, 4 de juny del 2010

Festa de l'Esport

Aquest cap de setmana Calella participa a la Festa de l'Esport de la Diputació de Barcelona. Hi col·laboren diverses entitats esportives de la ciutat. Tothom podrà practicar lliurement una estona de Tennis Taula, Bàsquet, Atletisme i Volei Platja.

Les activitats a Calella de la Festa de l'Esport de la Diputació es fan al llarg del dissabte al matí. Arrenquen a les 9 amb el Òpens de Tennis Taula a les instal·lacions de la Fàbrica Llobet, gràcies a la participació del Club Tennis Taula Calella. A les 10 comencen la resta d'activitats. Tornejos de Bàsquet 3x3, Un decatló i una trobada de Volei Platja. Totes acabaran al migdia.

A l'edició d'enguany de la Festa de l'Esport de la Diputació hi participen 200 municipis de la província i s'han programat en total unes mil activitats amb una previsió de més de 180 mil participants. Tal com ha explicat el regidor d'esports, Jaume Puig, la festa està pensada per reivindicar el reconeixement d'un dia Europeu de l'Esport.

La finalitat de la Diputació de Barcelona al muntar aquesta festa de l'Esport és treballar en xarxa amb els municipis per impulsar el benestar i la qualitat de vida de la ciutadania en tots els àmbits. Consideren l'esport com una eina d'integració, educació i participació, que alhora és saludable i motivant.