dilluns, 28 de juny del 2010

Rodríguez s'imposa

L'atleta del Club Atletisme Calella, Òscar Rodríguez, ha estat el primer a creuar la línia de meta a la tretzena Cursa d'Estiu de Premià de Mar que es va disputar dissabte.

Rodríguez, que es va imposar amb claredat a la cursa, va avantatjar el segon classificat per 23 segons i va completar els 10 quilòmetres en 33 minuts i 7 segons. Recordem que Òscar Rodríguez s'ha proclamat recentment subcampió d'Europa de Policies i Bombers.

D'altra banda, el jove Aleix Pi s'ha fet amb la medalla d'or a la prova de perxa del Campionat d'Espanya Cadet disputat a Pamplona. Pi va guanyar la prova amb un millor salt de 4 metres.

I per últim, i encara en clau atlètica, 8 atletes del Club Atletisme Calella han aconseguit medalles, 4 d'elles d'or, al Campionat de Catalunya de Veterans. Les d'or han estat per Ramon Amell, Josep Maria Madí, Albert Rivas i Estres Tomàs.