dilluns, 7 de juny del 2010

Atac a l'Ajuntament

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la policia local de Calella, investiguen els desperfectes que uns individus han provocat aquest cap setmana a la façana principal de l'Ajuntament de la ciutat. 3 finestrals i la porta de la casa consistorial van aparèixer ahir diumenge al matí completament esquerdats.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Calella investiguen els dos atacs que s'han produït aquest cap de setmana a la façana de l'Ajuntament de Calella. Segons ha explicat l'alcalde de la ciutat, cap a les 5 de la matinada de dissabte uns individus van atacar amb pedres els vidres de la planta baixa de la casa consistorial provocant seriosos desperfectes. Es dóna la circumstància que aquella mateixa nit, i unes hores abans, es van cremar diversos contenidors. Mentre s'ha reforçat la seguretat, a hores d'ara la policia no descarta cap hipòtesi, tot i que podria tractar-se d'una bretolada. Sigui com sigui, l'alcalde ha lamentat aquests fets dient que les persones que l'han provocat s'ataquen a elles mateixes i a la resta de ciutadans.

Els atacs a la casa consistorial també es van produir la matinada de divendres a dissabte, tot i que amb menys incidència. De moment tampoc s'ha quantificat el cost econòmic d'aquests desperfectes.