dilluns, 21 de juny del 2010

Èxit del fi de festa

Una trobada de bestiari, una tarda d'òpera i diversos concerts adreçats a tot tipus de públic han servit com a cloenda dels actes programats amb motiu de la celebració a Calella de la seva festa major petita en honor als patrons Sant Quirze i Santa Julita.

Cap de setmana intens a la ciutat de Calella per la seva festa major de Sant Quirze i Santa Julita. Una de les activitats va ser la cercavila de la Big Bang Valona, on els músics van animar als veïns dels carrers de la mateixa ciutat. Una altra orquestra, en aquest cas la Diversiones, va fer un concert a la sala gran de la Fàbrica Llobet Guri; una fàbrica que es va omplir de gom a gom per veure aquesta actuació.

Una altra de les activitats relacionades amb la música és la Tarda d’Òpera, que en aquest cas es va fer a l’envelat del passeig Manuel Puigvert, on gairabé 500 persones van assistir aquest diumenge a l’estrena.

El Cor Harmonia Calellenc i l’Orquestra de Cambra de Barcelona, dirigides per l’Albert Deprius i Ricardo Estrada, i presentades per l’historiador i crític musical Roger Alier, van oferir aquesta Tarda d’Òpera.

I per últim Calella s'ha omplert dels colors i els sorolls dels petards llançats durant la segona Trobada de Bestiari organitzada per la colla de Geganters i Grallers de Calella, que ha estat valorada molt positivament per Jaume Riera, Cap de Colla.

Va haver-hi plantada de les Colles de Poblenou, Sant Celoni, el Prat i Calella. Una trobada que es va fer a la riera Capaspre, a les 10 de la nit.