dimarts, 1 de juny del 2010

Diada de la Fundació de futbol

Unes 400 persones van participar a la Tercera Diada de la Fundació Privada Escola de Futbol Calella. Un acte de final de temporada que va servir per fer un reconeixement als equips i als jugadors més destacats, i també a tots els integrants de l'Escola.

Durant la jornada festiva, en la qual hi va assistir el regidor d'Esports de Calella i també autoritats de la Federació Catalana de Futbol, es va fer entrega de les distincions a tots els equips, en especial als que han quedat campions de la seva categoria. El primer que ha anomenat Albert Segarra en declaracions a la nostra emissora, president la Fundació Escola de Futbol, ha acabat la temporada invicte, només empatant un partit en tota la lliga.

L'acte de final de temporada 2009-2010 va tenir també moments viscuts amb especial nerviosisme per els alumnes de l'Escola. Es van sortejar samarretes signades de Xavi Hernández i Andrés Iniesta del Barça i de Raül Tamudo de l'Espanyol, a més de pilotes rèplica de la que s'utilitzarà al Mundial de Sud-àfrica aquest més de juny. Albert Segarra ha volgut posar de manifest el lema de la Fundació. Un lema que diu que els alumnes són “primer persones, després futbolistes” i ha ressaltat el treball i el compromís dels jugadors dins i fora del vestidor.

La Fundació Privada Escola de Futbol Calella mira la temporada que ve amb optimisme, i ja està treballant per reforçar plantilles i també els equips tècnics. Els entrenadors que es necessitaven per l'any que ve ja estan fitxats. L'única pega, segons Albert Segarra, és la manca d'espai. Ha demanat unes instal·lacions on hi puguin jugar i entrenar tots els equips de l'Escola i deixar d'estar comara, que 4 equips han de jugar als seus partits al camp de futbol d'Arenys de Munt perquè a Calella no hi ha prou espai.