dijous, 17 de setembre del 2009

Avui primer dia de barraques

Aquesta nit arrenca la Festa Major de la Minerva. El primer plat es serveix a barraques, amb un concert de Daclub!, Kayo Malayo i Tio Tirito; però el tret de sortida oficial serà demà al vespre amb la lectura del pregó.



L'associació Juvenil Les Torretes són els promotors de les barraques de Calella. El primer concert, de Daclub, Kayo Malayo i Tio Tirito, serà avui a les 11 de la nit a l'envelat. De Barraques també n'hi ha divendres a la una de la matinada, dseprés del Festival de Jazz, amb els grups La Selva Sur i Ze esatek! La novetat principal a barraques arriba dissabte a la nit. Aquest any s'ha fet un canvi i s'ha substituït l'Orquestra Girasol. Els encarregats d'amenitzar la nit seran la Salseta del Poble Sec, en un concert que tindrà de teloners a El tiempo de quiröon.

Diumenge a dos quarts de 12 hi ha barraques amb Dmalevaje i Tabudejavú. Dilluns no hi ha concerts juvenils, però dimarts sí, amb l'actuació de Sans la Banda, Miquel del Roig i Funkmanxú.

L'inici de la festa, però, serà el pregó, envoltat d'una gran festa. Tot plegat arrenca a les 8 del vespre de demà amb una cercavila dels Perkutes de Canet. Dins el festival de Jazz, de divendres a les 10 de la nit, hi actuaran el grup Tandoori Lenoir i Terrassa Dixieland Jazz Band.

Dissabte el protagonisme de la festa recaurà en la mainada, que podrà gaudir de jocs d'habilitat, taller d'estels i un pregó infantil a càrrec d'alumnesde l'escola La Minerva, acompanyats d'una actuació de Roger Canals Quartet amb l'espectacle "On es canta, s'hi pot viure" i xocolatada per tothom.