divendres, 25 de setembre del 2009

Fira+Oktoberfest

Dissabte, en plena Fira de Calella, es farà la inauguració de l'Oktoberfest, la festa de la cervesa de Calella. Serà la 22ena edició de l'esdeveniment, on hi participaran bandes de música i una coral, que s'integraran en la vida festiva de la ciutat.

Amb el degollament del barril de cervesa començaran tres setmanes seguides on els participants podran menjar productes típics alemanys com el bratswurst, la kartoffesalat i l'schnitzel. Hi haurà cervesa de Bèlgica, Alemanya, Països Baixos, Dinamarca, Irlanda, Gran Bretanya, Austràlia i Mexic. Cada nit tocaran bandes musicals a Calella, provinents d'Àustria, Bèlgica, Suïssa, Alemanya, Dinamarca, Hongria, Letonia, Noruega, Holanda, Suècia, Eslovènia, el Sud del Tirol i Irlanda. A més, vindrà una coral danesa que participarà en la missa del vespre de dissabte dia 3 d'octubre.
En total passaran per la nostra ciutat unes 3.000 persones, totes elles, segons ha confirmat la regidora de Turisme Loida Serrano, allotjades a Calella. D'aquesta manera es vol dinamitzar l'oferta turística de la ciutat.

Aquest any hi ha dues agències de viatges que organitzen l'Oktoberfest, que són Serhs Turisme i NT Incoming, a més del suport de l'Agència Turística de Calella i l'Ajuntament, que paga la carpa i el seu manteniment.