dimarts, 15 de setembre del 2009

Projecte calellenc amb la Fundació Vicenç Ferrer

Representants de les entitats de Calella es van reunir ahir al vespre a l'Ajuntament per coordinar les activitats que es faran per recaptar fons de cara a tirar endavant un projecte sanitari rural a Anantapur de la Fundació Vicenç Ferrer.

Precisament la Fira de Calella i l'Alt Maresme vol ser el punt d'inici d'aquest any d'activitats que començaran amb una exposició fotogràfica dels treballs de la Fundació a càrrec de Fotofilm Calella, tal i com ha explicat la regidora de Cultura, Pilar Rocafort. També es vendran calendaris solidaris amb el suport dels botiguers de la ciutat.

Entitats com el Club Atletisme Calella, l'Associació de Companys i simpatitzants de Plaça Catalunya, Amics del Museu, Gent de Barri de Pequín i Dones de Calella també han anunciat que col.laboraran en aquest projecte de la Fundació Vicenç Ferrer, que es donarà a conèixer públicament en el marc de la Fira. De fet des de Dones de Calella s'han recaptat en el sorteig de la trobada de puntaires 902 euros que aniran destinats al projecte calellenc de la Fundació Vicenç Ferrer.

També el "Festival com el d'abans" recaptarà aportacions econòmiques de cara al nou projecte del qual no s'han revelat més detalls a l'espera de la seva presentació pública a la Fira.