dijous, 3 de setembre del 2009

El millor de Port Bo

Aquest divendres el prestigiós grup d'havaneres Port Bo visita la nostra ciutat. Oferiran una cantada de les clàssiques, on s'hi podran escoltar noves cançons del grup i les més habituals, com és el cas d' “El meu Avi”.

La cançó del mestre Ortega Monasterio, una de les més conegudes, posarà el punt final a la cantada d'havaneres que el grup Port Bo farà a Calella demà divendres al vespre. El grup Port Bo neix l’any 1966 a Calella de Palafrugell. i actualment està format per Alfons Carreras (Fonso) com a tenor, Irineo Ferrer (Mineu) com a baríton i Carles Casanovas com a veu baixa, guitarra i direcció musical. El repertori, heretat en gran part dels vells cantaires de Calella de Palafrugell, està format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros, sardanes, cançó catalana. De tot podrem escoltar aquí a la nostra ciutat, segons ha declarat al 107.9 FM Carles Casanovas.

La discografia més recent de Port Bo ens ha deixat enregistraments preuats com "Bolanera" o "Busca'm a l'Empordà", treballs recents d'un dels grups més prestigiosos del món havanerenc al nostre país. Liderat per Carles Casanovas, és la punta de l'iceberg del conjunt de bons grups de cançó marinera i de taverna del nostre país.

La cantada de Calella serà a dos quarts de deu a la plaça de Catalunya. A mitja part es servirà un cremat, organitzat tot plegat pels Companys i Simpatitzants de la Plaça de Catalunya.