divendres, 4 de setembre del 2009

Revetlla a la Plaça dels Pequinaires

Aquest dissabte a la nit Gent del Barri de Pequin organitza la Revetlla popular a la Plaça dels Pequinaires. Serà la vintena revetlla que organitza la Gent del Barri de Pequin. Aquest any, a més de la teca i la disbauxa, que estan assegurades, hi ha també una vessant solidària, a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer.

Taules, cadires, bombetes i garlandes tornaran a decorar demà dissabte la Plaça dels Pequinaires de Calella, just darrera de l'Ajuntament. La Gent del Barri de Pequin hi organitza un any més la revetlla, on no hi pot faltar coca i cava. La festa vol ser com un comiat a les vacances d'estiu, perquè tot i que encara faci bo, molta gent ja ha hagut de tornar a la feina després d'un merescut temps de descans. Un dels vocals de la junta, Jaume Torrent, ha explicat que a la revetlla no hi faltarà el menjar i la música en directe

La vintena edició de la revetlla pequinaire tindrà, també, un rerefons solidari. El grup ha habilitat una guardiola on tothom pot fer donacions que es lliuraran a la Fundació Vicenç Ferrer.

El grup estarà present també a l'acte institucional d'ofrena de flors al monument a Rafael Casanova de la Plaça Catalunya el dia 11 de setembre, juntament amb les ofrenes de l'Ajuntament i altres entitats socials i polítiques de la ciutat.