dijous, 17 de setembre del 2009

Ros respon Segarra

L'únic candidat a la presidència del Club de Futbol Calella i responsable de la junta gestora, Josep Ros, ha volgut respondre les crítiques que ha rebut per part d’Albert Segarra, en relació a la convocatòria electoral.

Ros ha confirmat a aquesta emissora que el procés electoral s’està fent amb unes irregularitats, tal i com va denunciar Segarra a aquesta emissora. Ros ha dit però que es tractaria d’un únic incompliment que ell mateix ha explicat dient que "la irregularitat que ens ha fet arribar la Federació és el termini que haviem d’haver donat 30-60 dies hàbils".

Ros ha puntualitzat que en la reunió del 27 amb els socis, es va arribar a un acord "que per la urgència que el club necesitava de poder avançar les eleccions, cosa que es va fer sense cap mala intenció". Fins i tot, Ros afirma que Segarra va firmar l’acta de presència allà.

En relació a la gestió econòmica del club, Ros ha indicat que el balanç de comptes que Segarra ha entregat als socis aquests dies es correspon a l’estat econòmic amb data 29 de maig i que, per tant, no és un informe actualitzat. Ros ha assegurat que malgrat la polseguera que s’ha aixecat aquests darrers dies, la seva candidatura continua amb força i il.lusió.

Ros afirma que integren la seva candidatura Dani Garcia, Pere Mas, Martí Barrera, Juli Pons, Martí Boschmonart i Antonio Caparrós.