dimarts, 15 de setembre del 2009

Es comença perdent

Derrota en l’estrena del Calella en aquesta temporada a la segona territorial. L’equip sènior del club, entitat que es troba immersa en un procés electoral, va perdre el seu primer partit de lliga contra el Sant Pol Atlètic. Els calellencs, entrenats novament per Antònio Navas, que torna a la banqueta del Calella, van caure al camp del Sant Pol per 2 gols a 1.

Derbi maresmenc en la primera jornada de la lliga de segona regional, entre el Calella, que s’estrena en la categoria després de certificar el seu descens, i el Sant Pol. L’equip calellenc, sota les ordres d’Antonio Navas, un vell conegut de l’entitat, va obrir el marcador al minut 25 gràcies a un gol d’Isach.

Abans del descans, però, els locals van aconseguir la igualada, deixant el partit molt obert de cara als últims 45 minuts. Quan faltaven 10 minuts pel final, el Sant Pol Atlètic va aconseguir marcar el seu segon gol, sentenciant així la primera derrota del Calella en la segona territorial.

Malgrat el resultat, el club confia en les possibilitats de l’equip per aquesta temporada, que parteix amb l’objectiu de mantenir la categoria. La plantilla asseguren que no està tancada i s’espera fer almenys quatre incorporacions més aquestes properes setmanes.

El Calella de futbol ha debutat a la segona territorial gairebé sense haver tingut el temps necessari perquè la nova plantilla prengués contacte. Ni entre companys ni tampoc amb la gespa de la Muntanyeta, que és on jugaran. I és que el Calella sortirà aquesta temporada amb un equip plagat de cares noves, a les que s’espera que s'hi sumin almenys quatre jugadors més. Així ho ha confirmat el representant de la junta gestora, Josep Ros, i un dels dos candidats a la presidència del club en les eleccions que se celebraran aquest dijous.