dimarts, 15 de setembre del 2009

Segarra denuncia presumptes irregularitats en el procés electoral

Albert Segarra, president de la Fundació de l’Escola de Futbol del Club de Futbol Calella i un dels candidats a la presidència del Calella ha convocat a tots els socis de l’entitat a una reunió que es farà aquest vespre, a les 8 al Casal l’Amistat.

Segarra vol traslladar-los l’informe que li ha enviat la Federació Catalana de Futbol sobre el procés electoral i els comicis que s’han de celebrar aquest dijous. La Catalana ha detectat, segons ha informat Segarra, que el procés s’hauria fet de “forma irregular”. El president de la Fundació vol prendre el pols als socis del Calella i depenent dels imputs que rebi avui tirarà endavant o no la seva candidatura.

El candidat a la presidència del Club de Futbol Calella Albert Segarra ha denunciat presumptes irregularitats en el procés electoral que desembocarà en els comicis que s’han de celebrar aquest dijous. Així ho ha corroborat la Federació Catalana de Futbol.

En funció del que li diguin aquest vespre els socis del Club de Futbol Calella, a qui s’ha convocat aquestes darreres hores, Segarra decidirà si continua aspirant a la presidència de l’entitat. Amb tot, considera que la junta gestora, que també està informada d’aquesta situació “d’irregularitat” hauria de postposar les eleccions.

Malgrat l’existència d’aquestes presumptes irregularitats electorals, ni Segarra ni tampoc la Federació Catalana de Futbol, aquesta última com a organisme competent, han fet cap tipus de referència a una possible impugnació dels comicis que, en principi i a l’espera del que passi aquest vespre, s’han de celebrar dijous.