dimarts, 1 de setembre del 2009

Es presenta l'Oncolliga

El proper 6 de setembre a les 8 del vespre a la plaça de l’església de Calella, hi haurà la presentació d’Oncolliga Calella, una associació que lluita contra el càncer.

A l’acte hi haurà cantada d’havaneres,a càrrec dels Rogers, cremat amb el Grup Pa Vi i Moltó i venda de calendaris solidaris. També aprofitaran la fira de Calella i l’Alt Maresme per donar-se a conèixer més enllà de Calella.

Aquesta nova associació té com a objectiu, ajudar, acompanyar i donar soport als afectats de càncer i als seus amics i familiars.
Moltes de les integrans de l’associació han patit càncer, com és el cas de Maria Pera, qui ha reflexionat als micròfons de l'Info Migdia -13h- i Info Vespre-19h- sobre com s’ho va fer per superar millor la malaltia.

A partir de l’octubre Oncolliga disposarà d’un espai propi on hi tindrà una oncòloga i una dietista. Amb els sis mesos que porta en funcionament ja són unes 60 persones a l’associació, a més de la gent que ha participat i participa desinteressadament en ajuda de l’associació.