dijous, 3 de setembre del 2009

Aznar, entrenador del C.B. Calella Termotur

El sènior del Club Bàsquet Calella ja té nou entrenador, l’home que serà l’encarregat de dirigir aquesta plantilla és Sergi Aznar, entrenador que l’any passat va dirigir el Júnior A del Calella.

L'anunci l'ha fet el president del club calellenc, Joan Ferrer, que ha indicat que encara no s’ha tancat la plantilla del primer equip, ja que s’ha d'acabar la tria entre els 24 jugadors de què disposa l’entrenador del sènior i decidir quins jugaran en el sènior A i quins al sènior B.

També durant aquests dies el primer equip del Calella serà presentat davant de la seva afició el proper dia 13 de setembre amb motiu del 7è Trofeu Jace Calella Memorial “Miquel Valls”. Tot seguit a les 6 hi haurà el partit que enfrontarà el C.B Calella Termotur i el Muralla Òptica Club Bàsquet Blanes, equip que competeix en la Copa Catalunya. I per acabar aquest esdeveniment, tindrà lloc a 3/4 de 8 de la tarda l’entrega de premis.

També com cada any cal destacar que tindrà lloc el 19è Torneig Memorial Pumarola. Aquest any s’enfrontaran el pre-infantil de l’Escola de Bàsquet del Club Bàsquet Calella i el DKV Joventut de Badalona. El partit tindrà lloc el proper dissabte 5 de setembre a les 5 de la tarda. Aquest any no serà un quadrangular ja que el club pretén que sigui un acte més entranyable i més reduït ja que fa uns mesos es va morir Josep Maria Pumarola i el club li voldria retre un petit homenatge.