dimarts, 15 de setembre del 2009

Sense bosses de plàstic

A partir d'ara anar a comprar al Mercat de Calella és més sostenible. El motiu és que l'equipament s’ha sumat a la Campanya de foment del reciclatge “Mercats Sostenibles”, un pla que impulsa per L’Oficina de Mercats de l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona.

Aquesta campanya es basa en repartir bosses compostables en lloc de les de plàstic habituals i punts de llibre informatius als clients del mercat, on se'ls informa dels beneficis de l'acció, tal i com ha indicat la regidora de Comerç, Maria Carme Campà.

Al punt de llibre, fet amb paper reciclat, s'hi pot llegir un missatge que anima als compradors a reciclar i reduir el volum de deixalles que es generen dia a dia. El text diu: “Els mercats volem contribuir a sensibilitzar la ciutadania en la preservació del medi ambient. Aporta el teu petit gra de sorra: utilitza i demana envasos reutilitzables preferentment o, si això no és possible, biodegradables com aquesta bossa orgànica elaborada a partir de fècula de patata. Tots ho agrairem!”.

La campanya acabarà el proper dissabte 19 de setembre.